Kuhinje po meri iz masivnega lesa ali iverala

Kuhinje take in onake.

Sigurno se bo vaša gospa strinjala z trditvijo, da želi zase vsaj tako udobno kuhinjo, kot vi zase udoben kavč.

Tukaj sem, da prisluhnem vašim željam, vam svetujem pri organizaciji in razporeditvi prostora in s tem skupaj najdemo najbolj ugodno rešiteva za vas.

Kuhinje po meri

Kuhinje iz iverala

IVERKA ali IVERNA PLOŠČA je kompaktni material, narejen iz lesnih delcev premera nekaj milimetrov (najpogosteje bora, jelše, topola, bukve, smreke, jelke ter recikliranega lesa), ki jih zmešajo z lepili na osnovi umetnih smol in pod visoko temperaturo stisnejo v ravne plošče. Iverne plošče so različnih debelin, lahko v eni ali več različno debelih plasteh. Katero ploščo bodo uporabili, je odvisno od končne uporabe (korpus, pulti, predelne stene, akustične plošče...). Iverko se običajno oplašči z melaminsko smolo ali drugimi folijami, furnirjem itd. Iverka je široko uporabljen material v pohištveni industriji, saj je poceni, vsestransko uporabna, lahka.


Kuhinje iz masivnega lesa

MASIVA je najbolj naraven material. Danes ni toliko v uporabi, se pa zaradi svojih lastnosti in ekološke neoporečnosti počasi znova vrača. Uporablja se jo zlasti za klasične in rustikalne kuhinje. Masivna vratca so lahko v celoti masivna ali pa je masiven rob, osrednji del vratc je narejen iz polnila, ki je furniran v istem lesu kot rob. Kako bodo vratca narejena, je odvisno od željenega končnega efekta ter lastnosti uporabljenega lesa (teže ter krčenje in raztezanje). Lesena vratca se zaščiti s prozornim ali barvnim lakom, redkeje so oljena.
Mizarstvo Š.E.

Šaćirović Emir s.p.


  • (040) 730 564

  • info@mizarstvo-se.si

  • Delovni čas: Pon - Pet ( 700 - 1700 )